4 Carolinafestival Dieren | Het Carolina Festival, word vriend van het festival!
 

Samen maken we het Carolinafestival nog mooier!

De organisatie van het Carolina Festival bestaat voor 100% uit vrijwilligers. Allemaal mensen die veel tijd en energie steken in maar één doel: een fantastisch festival voor iedereen.

Lukt het jou niet om te helpen, maar draag je het Carolina Festival wél een warm hart toe? Dan kun je nu vriend van het Carolinafestival worden!

Met jouw bijdrage:

...regelen we gave acts, bands, artiesten voor jong en oud
...zorgen we samen dat het Carolina Festival een jaarlijks terugkerend evenement blijft

Je bijdrage wordt gegarandeerd voor 100% besteed aan het festival.

 

ANBI

Als Stichting zijn we trots dat we het predicaat ANBI hebben gekregen. De belastingdienst deelt dit label uit aan organisaties die zich voor meer dan 90% inzetten voor algemeen nut (in alle facetten). We zijn verheugd dat de belastingdienst dit na toetsing heeft toegekend.

Dat is belangrijk voor u als donateur. De belastingdienst erkend onze stichting als één die zich inzet voor algemeen nut en haar gelden daar ook naar besteed. Maar deze stempel heeft ook een voordeel voor u. Elke gift kan daarmee een fiscaal voordeel meebrengen. Reken uit hoe dit zit voor uw situatie met de rekenhulp: https://www.anbigift.nl/carolinafestival

Hulp nodig of een onbeantwoorde vraag? Stuur een bericht op info@carolinafestival.nl


 

Bedrag
Wil je anoniem doneren? Dat kan! Je hoeft onderstaande velden dan niet in te vullen.


Naam


Email


Design door Jeroen Sprangers ontwerpt | Website door Brendy Bosveld DigiConcept | Hosting mogelijk gemaakt door DigiState