Nieuws en Publicaties

Beste festivalgangers,
Helaas heeft Piet Paulusma de regenbui niet kunnen tegenhouden en zijn wij getroffen door het slechte weer. ⛈ Er is gelukkig enkel wat terreinschade maar genoeg om het festival te moeten aflassen. Dit vinden wij ontzettend jammer, maar in overleg met de hulpdiensten en het bestuur zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit de meest veilige oplossing is.
 
Heeft u nog munten?
Morgen zijn wij tussen 12:00 en 14:00 aanwezig op het festivalterrein aan de noordzijde Prinsenstraat voor het inleveren van jullie munten en bekers! De munten zijn volgend jaar ook geldig! 
 
Wij hopen dat jullie hebben genoten tijdens onze tweede editie! 
 

 

 
Stichting Carolina festival is een ANBI
 

We zijn blij en trots dat mensen en bedrijven interesse tonen in doneren aan onze stichting. Dat proberen we ook zo goed mogelijk te ondersteunen. Maar we snappen ook dat duidelijk moet zijn of je gift wel het goed besteed wordt.

Als Stichting zijn we trots dat we het predicaat ANBI hebben gekregen. De belastingdienst deelt dit label uit aan organisaties die zich voor meer dan 90% inzetten voor algemeen nut (in alle facetten). We zijn verheugd dat de belastingdienst dit na toetsing heeft toegekend.

Dat is belangrijk voor u als donateur. De belastingdienst erkend onze stichting als één die zich inzet voor algemeen nut en haar gelden daar ook naar besteed. Maar deze stempel heeft ook een voordeel voor u. Elke gift kan daarmee een fiscaal voordeel meebrengen. Reken uit hoe dit zit voor uw situatie met de rekenhulp: https://www.anbigift.nl/carolinafestival

Naast het evenement en alles wat daarvoor nodig is, is het streven iets voor de park te realiseren waar bezoekers plezier of gemak van kunnen hebben. Hierover zijn we met omringende bewoners en de eigenaar van het park (de gemeente) in gesprek. We delen met in de loop van augustus waar we met elkaar voor sparen en hoeveel we al bij elkaar hebben gelegd. Wilt u nu al doneren? KLIK HIER .

Bedankt! 


Relatieavond 5 april 2019

Op vrijdag 5 april organiseren wij een relatieavond en presenteren wij onze plannen voor 2019 en blikken we terug op 2018. Een evenement waar mensen bijeen kwamen om in een gezellig familiesfeer te onspannen op een bijzonder plek in Dieren. Daar waar wij met steun van onze sponsoren een nieuw initiatief succesvol konden lanceren. Om dit succes in 2019 voort te kunnen zetten hopen we ook dit jaar weer op voldoende steun van onze sponsoren!

Wil je hier als bedrijf graag bij aanwezig zijn stuur van een mail naar han.vaessen@carolinafestival.nl

 


Het Carolina biertje wat speciaal gebrouwen is voor ons festival door Bierbrouwerij Romondt, maakt kans om winnaar te worden van 'Het Knapste Etiket van 2018'. Een competitie die wordt gehouden door het Schuim magazine.

Het etiket van het Carolina bier is een ontwerp van Jeroen Sprangers.

 

 

 

 

 


We hebben een datum voor de tweede editie!!

30 en 31 augustus 2019

Zet deze vast in je agenda!

Design door Jeroen Sprangers ontwerpt | Website door Brendy Bosveld DigiConcept | Hosting mogelijk gemaakt door DigiState