Nieuws en Publicaties

Stichting Carolina festival is een ANBI
 
Vanaf afgelopen week mogen wij ons rekenen tot de organisaties die het predicaat ANBI hebben gekregen. ANBI staat voor algemene nut beogende instelling. De bevestiging hiervan is een voor ons belangrijke onderschrijving voor wat wij met iedereen die ons ondersteunt doet. Het erkent het doel wat wij met ons stichting willen nastreven en is met dit label ook als zodanig herkenbaar.
 
Voor onze fondswerving ontstaat hier ook een extra voordeel. Het wordt hiermee ook fiscaal aantrekkelijk om ons als stichting te steunen door giften. De (periodieke) giften zijn aftrekbaar van de belasting. Daarmee wordt de drempel om ons te steunen lager en hopen wij dat bedrijven en particulieren ons gunnen de doelen te verwezenlijken.

Daarom direct een oproep! Steun ons en vermeld bij uw donatie dat het om een (periodieke) gift gaat. Alvast dank namens het bestuur en alle vrijwilligers die de stichting steunen!

Relatieavond 5 april 2019

Op vrijdag 5 april organiseren wij een relatieavond en presenteren wij onze plannen voor 2019 en blikken we terug op 2018. Een evenement waar mensen bijeen kwamen om in een gezellig familiesfeer te onspannen op een bijzonder plek in Dieren. Daar waar wij met steun van onze sponsoren een nieuw initiatief succesvol konden lanceren. Om dit succes in 2019 voort te kunnen zetten hopen we ook dit jaar weer op voldoende steun van onze sponsoren!

Wil je hier als bedrijf graag bij aanwezig zijn stuur van een mail naar han.vaessen@carolinafestival.nl

 


Het Carolina biertje wat speciaal gebrouwen is voor ons festival door Bierbrouwerij Romondt, maakt kans om winnaar te worden van 'Het Knapste Etiket van 2018'. Een competitie die wordt gehouden door het Schuim magazine.

Het etiket van het Carolina bier is een ontwerp van Jeroen Sprangers.

 

 

 

 

 


We hebben een datum voor de tweede editie!!

30 en 31 augustus 2019

Zet deze vast in je agenda!

Design door Jeroen Sprangers ontwerpt | Website door Brendy Bosveld DigiConcept | Hosting mogelijk gemaakt door DigiState