Aanmelden pubquiz

Beste vrienden en vriendinnen van het festival!

Dit jaar wordt er niet alleen op de vrijdagavond film getoond. We hebben ook een pubquiz voor jullie opgezet!
De pubquiz draait om muziek en film en wordt begeleid door DHO (Dierens harmonie orkest). Dit live element belooft dan ook een bijzondere en unieke activiteit te worden. Wij hopen dat dit een klassieker kan worden voor het evenement! Dat laatste kan het alleen worden met voldoende ingeschreven groepen! Hiervoor vragen we jullie je in te schrijven zodat we een goede tafelindeling hebben.

Eerst even iets over de quiz. De quiz start tussen half 8 en kwart voor 8. Bestaat uit 4 ronden met een 15 minuten pauze tussen twee ronden. 2 ronden worden live begeleid door DHO en 2 ronden die beroep doen op kennis met interactieve elementen. De snelheid van beantwoorden is van belang en natuurlijk zien we er op toe dat de telefoons en andere technische hulpmiddelen niet gebruikt worden.
De vragen zullen worden getoond op een scherm en middels een app kunnen jullie per groep antwoorden geven. Een telefoon (of eventueel tablet) is dus nodig! Instructies over welke app en hoe deze te gebruiken volgen na aanmelding. Daarmee willen we zorgen dat wanneer groepen gaan zitten start klaar zijn. 

De winnaar wordt tijdens de pauze van de film bekend gemaakt en die groep zetten we even in de spotlights.
Voor de quiz kunnen jullie je in groepen van 4 tot 8 personen aanmelden. Bedenk ook een leuke naam voor je groep! Deelname is gratis.

Het aanmelden van de pubquiz is gesloten. 

 

Design door Jeroen Sprangers ontwerpt | Website door Brendy Bosveld DigiConcept | Hosting mogelijk gemaakt door DigiState