Aanmelden pubquiz

Beste vrienden en vriendinnen van het festival!

 

Ben jij een kei in het raden van intro’s, of ken je alle soundtracks van films uit je hoofd? Dan hebben we iets leuks voor je:

 

Na het succes op het vorige Carolina Festival kunnen we niet anders dan dit jaar weer een pubquiz voor jullie organiseren! Het thema van de pubquiz is ‘muziek’ en de vragen worden deels begeleid door een 9-koppige band. Dit live element zorgt ongetwijfeld weer voor een unieke setting.

 

Hoe werkt het?

 

De quiz start om half 8 en bestaat uit een aantal ronden, met natuurlijk ook tijd voor een drankje in de pauze. Zowel je kennis als je muzikale gehoor wordt op de proef gesteld. De snelheid van beantwoorden is van belang en natuurlijk zien we er op toe dat de telefoons en andere technische hulpmiddelen niet gebruikt worden.

De vragen worden getoond op een scherm en middels een app kun je per groep antwoorden geven. Een telefoon (of eventueel tablet) is dus nodig! Instructies over welke app en hoe deze te gebruiken volgen na aanmelding. Zo zijn we op de avond zelf startklaar om te beginnen. De winnaar wordt direct na afloop bekend gemaakt en voor die groep is er een leuke prijs te winnen.

 

Dus meld je aan voor de quiz in een groep van 4 tot 8 personen en bedenk daarbij een leuke naam voor je groep! Deelname is gratis, maar wees snel met aanmelden want het aantal tafels is beperkt.

 

Je kunt je niet meer aanmelden voor de pubquiz, alle tafels zijn gereserveerd.

Design door Jeroen Sprangers ontwerpt | Website door Brendy Bosveld DigiConcept | Hosting mogelijk gemaakt door DigiState