Info

Over Carolina Festival

Carolina Festival is georganiseerd door een groep enthousiastelingen uit Dieren. Een vriendelijk, kleinschalig festival voor het hele gezin waar theater, muziek, dans en hap en tap centraal zullen staan. Het festival vindt plaats in het Carolinapark in Dieren-Zuid. 

Datum & tijden

Het Carolinapark is het festivalterrein op:
Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus 2024

Onder de prachtige bomen van het park, een terras rondom de vijver en een uitgebreid aanbod van theater, muziek, een kinderveld en foodtrucks.

Entree & betaalmiddelDe toegang tot het Carolina Festival is gratis. Op het festival maken we gebruik van breekmunten. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa’s. Je kunt de munten pinnen of betalen met contant geld. Het eten en drinken wordt met de munten afgerekend. 

Fotografie & Film

Bij betreding van het festival geef je automatisch toestemming om je vast te laten leggen door onze fotografen of filmploeg.

Bereikbaarheid

Wij adviseren je om te voet of met de fiets te komen naar onze locatie, fietsen kunnen worden gestald beide ingangen van de park op de daarvoor aangegeven plekken.

Kom je met de auto? U kunt gratis parkeren in de parkeergarage naast het Station van Dieren.

 

HUISREGELS

 

- De organisatie behoudt zich het recht voor om de datum, de tijden, het programma en/of de locatie van het festival te wijzigen.

- Het festival is toegankelijk voor alle leeftijden; kinderen jonger dan 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene het terrein op.

- Aan personen beneden de 18 jaar wordt geen alcoholhoudende drank verstrekt.

- Roken op het kinderveld is verboden.

- De toiletruimte is alleen bestemd voor individueel gebruik. Verblijf om andere reden is niet toegestaan.

- Op verzoek van medewerkers van de organisatie is legitimatie verplicht.

- Houd het terrein en de toiletten schoon. Afval wordt in de daarvoor bestemde afvalbakken achter gelaten.

- Drugs zijn niet toegestaan! Let op, want er geldt een “zero tolerance” beleid.

- De organisatie behoudt zich het recht voor om iemand te allen tijde de toegang tot het festival te ontzeggen.

- De organisatie behoudt zich het recht voor om mensen bij binnenkomst of ophet festivalterrein op te nemen op zowel beeld als geluidsdragers. Deze opnamen kunnen worden gebruikt door de organisatie, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of iets anders) verschuldigd is aan de bezoekers.

- Het is verboden om commercie╠łle activiteiten te verrichten op en rondom het festivalterrein.

- Het is verboden geweld te gebruiken of met geweld te dreigen, enig hinderlijk of aanstootgevend gedrag te vertonen, discriminerende opmerkingen te maken, beledigingen te uiten (aantasten van iemands eer en goede naam).

- Honden zijn in het park toegestaan, mits aangelijnd, maar worden niet toegelaten tot de attracties en shows.

- De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel, beschadiging of kwijtraken van persoonlijke eigendommen op het festival.

- Gevonden voorwerpen dienen bij de info balie afgegeven te worden.

- Bij het plegen van misdrijven doet de organisatie aangifte of dient een klacht in.

Bij niet naleving van de huisregels wordt u uit de festivaltent c.q. van het terrein verwijderd en zal u (eventueel) de toezegging tot de directe omgeving van de festivalterrein ontzegd worden.

 

 

Design door Jeroen Sprangers ontwerpt | Website door Brendy Bosveld DigiConcept | Hosting en ICT mogelijk gemaakt door Dienstonline