VRIENDEN VAN HET CAROLINA FESTIVAL

September 2021 is het weer zover! Dan vormt het groene, sfeervolle Carolinapark te Dieren weer het decor voor het Carolina Festival. Dansen op live muziek, de strijd aangaan tijdens de pub-quiz, een film kijken in de buitenlucht, genieten van adembenemende theatershows, spelen op het kinderveld en het nodige lekkers. De derde editie van dit festival belooft weer een heel spektakel te worden! 

Het Carolina Festival is afhankelijk van de bijdragen van sponsoren, gemeentelijke subsidies en donaties van fondsen. Zonder deze bijdragen kunnen wij het evenement niet organiseren.
Net zo als vorig jaar vragen wij dit jaar ook weer de gemeente Rheden gevraagd voor een subsidie.Dit jaar gaan wij ook voor het eerst VSB Fonds vragen om een bijdrage te leveren.

Uiteraard hopen wij ook dat jullie een bijdrage willen leveren aan het Carolina Festival in Dieren een uniek festival in de gemeente Rheden. 

Deze sponsoren doen al mee voor de editie van 2021:

 ONZE VRIENDEN VAN 2021
 
 
 
 
 
Design door Jeroen Sprangers ontwerpt | Website door Brendy Bosveld DigiConcept | Hosting mogelijk gemaakt door DigiState