Programma 30 en 31 augustus 2019

   Brouwerij Romondt


Op een festival kan één ding zeker niet ontbreken, bier! De Dierense Bierbrouwerij werd van ons festival enorm enthousiast en brouwt daarom speciaal voor ons een Carolina biertje! Kom proeven!

vr
za
Locatie: Horecaveld

   Coffee on Wheels


Geniet van een heerlijke Koffie en Thee tijdens ons festival en tijdens de filmavond.

vr
za
Locatie: Horecaveld

   Culi Deli


Culi-Deli zorgt op het evenement Carolina Festival voor Spaanse sferen. Met een reuze Paella Vallencia en overheerlijke broodjes van de grillplaat met knoflookpesto en Serrano van het mes. Kom en geniet van de rijk gevulde Paella en de bijzondere broodjes Serrano.


za
Locatie: Horecaveld

   De Burgemeester van Dieren


Dit jaar is ook De Burgemeester van Dieren (DBVD) aanwezig op het leukste festival op één van de mooiste plekjes in Dieren! Hier serveren ze dit jaar uitsluitend heerlijke vega - en visgerechtjes en daarnaast mooie wijnen en frisse gin & tonics.


za

   IJS-SOL


IJS-SOL is niet zomaar een ijssalon, het is een plek waar smaaksensatie zich vermengt met een prachtig industrieel getinte inrichting. Op het festival zullen ze aanwezig zijn met hun ijskar.


za
Locatie: Horecaveld

   il forno mobile


bij il forno mobile worden pizza's gebakken in een houtoven op een bakfiets, ovenheerlijke pizza's met verse ingrediënten


za
Locatie: Horecaveld

   Mijn grillfiets


Al enige tijd is het Grillteam vol passie op pad om de lekkerste broodje braad & curryworst op locatie te serveren en mensen kennis te laten maken met de Duitse keuken.


za
Locatie: Horecaveld

   Op hete kolen


BBQ of groot vlees aan het spit zijn hun specialiteiten. Zij die werken met kwaliteitsproducten dat wordt klaargemaakt met een hele boel liefde. Dat beloofd veel goeds!

vr
za
Locatie: Horecaveld

   Pancake Saloon


Vanuit de Pancake Saloon worden de pannenkoeken ter plekke op de ouderwetse manier in de koekenpan gebakken. Uiteraard zorgen wij ook voor de poedersuiker en stroop.


za
Locatie: Horecaveld

   Tostibus


De Tostibus is een bus met een nostalgisch uiterlijk, maar een moderne keuken. Hierin bereiden we onze heerlijke tosti’s!


za
Locatie: Horecaveld

   Zoet & zopie


Bij onze Renault Estafettebus zijn de kinderen eindelijk eens een keer de baas. Je mag zelf limonade tappen met behulp van onze limonadekabouter. We verkopen heerlijke wafels op een stokje en suikerspinnen om te zoenen. Allemaal in mooie porties voor kinderen.


za
Locatie: Kinderveld

Design door Jeroen Sprangers ontwerpt | Website door Brendy Bosveld DigiConcept | Hosting mogelijk gemaakt door DigiState