Programma 30 en 31 augustus 2019

   Bij van Jansen


Zin om te veranderen in een woeste tijger of een vriendelijke vlinder. Bij van Jansen kun je schminken, glitteren, zelfs eindelijk een mooie tattoo –niet echt natuurlijk- maar wel met veel glitter laten zetten. En ben je meer van zelf maken, Er mag geknutseld worden! De tafel ligt vol knutselfrutsels.


za doorlopend
Locatie: kinderveld

   Circus op de utrechtse Heuvelrug


Circus op de Utrechtse Heuvelrug is een relatief nieuw circus. In september 2012 is dit circus opgestart door Ralf van de Rhee. Het richt zich vooral op het circustheater en is dus geen ‘rondreizend’ circus, zoals dat (vroeger) nog weleens in de stad kwam. Dit circus biedt gewoonlijk lessen vanuit een vaste standplaats, maar nu bieden ze jong en oud in het Carolinapark de gelegenheid om artiest te worden.


za doorlopend
Locatie: kinderveld

   Fiets Je Schilderij


Dit mag natuurlijk in het dorp van Gazelle niet ontbreken. Een fiets als schildermachine. Stap op de pedalen en fiets je eigen kunstwerk! Een unieke ervaring voor jong en oud. Neem plaats, trap op de pedalen en kies je kleuren en zie hoe de kleuren zich mengen. Trap sneller of langzamer op de pedalen, elke keer is het weer anders. Het drogen van je schilderij doe je op de droogfiets. Het kunstwerk mag natuurlijk mee naar huis.


za doorlopend
Locatie: kinderveld

   Lekker spelen


Vertrouwd spelen met KSH en Marron


za
Locatie: Kinderveld

   Maan & Merlijn


Manuela Verbeek en Barbara Merlijn vormen samen het muzikale duo Maan & Merlijn. Samen nemen zij de kinderen mee via vertelsels en muzieksels tijdens de interactieve voorstelling Harry! Harry is altijd binnen. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Hij rent achter haar aan, maar raakt hopeloos verdwaald. Hoe komt hij nu weer thuis? (Geïnspireerd op het prentenboek ‘Een huis voor Harry’, van Leo Timmers). Voor kinderen tot 5 jaar.


za 15.00 / 16.45 uur
Locatie: kinderveld

   Theatergroep Ranja


Dit jaar presenteert Theatergroep Ranja de voorstelling 'Melea' op het Carolina festival. Een muzikale, humoristische en interactieve voorstelling gemaakt voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Deze familievoorstelling is ook erg leuk voor mama's en papa's! In deze spannende voorstelling maak je kennis met Professor Paradox die bezig is met een nieuwe uitvinding in zijn laboratorium. Zijn doel is het maken van de perfecte prinses! Zal het Paradox lukken?


za 14.15/16.00/18.15 uur
Locatie: theatertent

   Zoet & zopie


Bij onze Renault Estafettebus zijn de kinderen eindelijk eens een keer de baas. Je mag zelf limonade tappen met behulp van onze limonadekabouter. We verkopen heerlijke wafels op een stokje en suikerspinnen om te zoenen. Allemaal in mooie porties voor kinderen.


za
Locatie: Kinderveld

Design door Jeroen Sprangers ontwerpt | Website door Brendy Bosveld DigiConcept | Hosting mogelijk gemaakt door DigiState