4 Carolinafestival Dieren | Het Carolina Festival, een prachtig cultureel evenement dat je echt moet beleven!
 

Carolina Festival 2022

   4 The Groove


Strakke timing en een groovy beat, stilstaan is onmogelijk bij de muziek van 4 the Groove! Vier rasmuzikanten uit Arnhem e.o. hebben elkaar gevonden en delen nu hun passie voor Soul en Jazz-funk muziek!


za 18.00 uur
Locatie: veldpodium

   Cocktailtrio


Nee, geen bruiloften en partijenband, maar ons eigen gelegenheidstrio op het vijverpodium de vrijdagavond!

vr 21.00 uur
Locatie: Vijverpodium

   Daniël Baan


Je zou mij kunnen kennen van The Voice Kids 2021 waar ik het rocknummer "should I stay or should I go" zong en tot de halve finale kwam. Ik zing en speel gitaar, piano, bas en drums.


za 14.30
Locatie: vijverpodium

   Divaz


Divaz speelt al jaren soul, pop en jazz in een vaste bezetting van zang, sax, percussie, drums, bas, gitaar/toetsen door heel Nederland. De drie albums van de band zijn te vinden op Spotify en YouTube. Op het Carolina Festival speelt Divaz jazzy/mellow-nummers. En misschien wat latin: daar liggen de roots van de band.


za 17.00 uur
Locatie: veldpodium

   Duck4Cover Revival


Begin jaren 2000 maakte deze coverband furore in het studentenleven van Enschede. Met hun waanzinnige live-spel en befaamde Duckhorns zetten ze ieder feest naar hun hand. En nu zijn ze terug! Speciaal voor het Carolina Festival komen ze uit heel Nederland eenmalig bij elkaar voor een spetterende reünie. Geniet van het uitgebreide repertoire aan hedendaagse hits, 80's/90's, rock en funk . 100% live, 100% beleving en plezier!

vr tijdens pubquiz + vanaf 22.45 uur
Locatie: veldpodium

   Happy Stones


In 2017 speelden de Rolling Stones hun voorlopig laatste optreden in Nederland. Maar wij hebben de Happy Stones, die hun onverwoestbare repertoire blijven spelen met minstens zo veel opwinding en energie.


za 20.00 uur
Locatie: veldpodium

   JayVeeBand


JayVeeBand speelt een heerlijke mix van blues, rock & ballads,eigen nummers, zeer herkenbaar en lekker om op te dansen.


za 19.00 uur
Locatie: veldpodium

   Jazzband Ben Martin


We openen deze derde editie met rasechte Dierense Jazz door een indrukwekkende bezetting! Deze 10-koppige band onder leiding van top saxofonist Miguel Martinez speelt repertoire van o.a. Duke Ellington, Herbie Hancock, Thelonious Monk, Sonny Rollins en Charlie Parker. Ook latinjazz wordt niet geschuwd. Voetjes van de vloer!


za 16.00 uur
Locatie: veldpodium

   Jetlag Jenny


Jetlag Jenny heeft een frisse sound en nieuwe nummers! Verwacht gelikte, catchy poprock, gestoken in een spijkerjasje, zwarte skinny jeans en fel roze Vans.


za 20.30 uur
Locatie: vijverpodium

   Liza Weald


Liza Weald schrijft akoestische zielenliedjes, waarin ze thema\\'s als zelfliefde, verbinding en jezelf ontdoen van laagjes op een eerlijke en luchtige manier aansnijdt. In 2020 won ze de Grote Prijs van Rotterdam en een Rotterdam Music Award, gevolgd door optredens bij 3FM, NPO Radio 5 en de Popronde in 2021.


za 17.30
Locatie: Vijverpodium

   Miss Tuesday


De swingende coverband Miss Tuesday speelt gepassioneerd nummers van o.a. rocklegendes Melissa Etheridge, Tina Turner en Anouk, ook passeren Amy Winehouse, Elvis Presley de revue. Enthousiaste blues-rock-pop uit het oosten!


za 14.00 uur
Locatie: veldpodium

   Move Your Mind


De Dierense / Doesburgse band Move Your Mind is volop in muzikale beweging en zorgt voor daverende optredens met rock-, blues-, soul- en nederpop covers. Move Your Mind bruist en de band heeft er zin in.


za 23.00
Locatie: veldpodium

   Penvriend


Imre en Twan zijn oud en jong en schrijven samen liedjes. De combinatie van Imre haar gedetailleerde vertelkunst en Twan die met weinig woorden veel weet te zeggen resulteert in mooie, folky liedjes die af en toe plots weer door je hoofd spoken.


za 19.30
Locatie: vijverpodium

   Project keukentafel


Het begint allemaal met de liefde voor muziek. De inspiratie voor wat Project Keukentafel gaat spelen ontstaat, u raadt het al, meestal aan de keukentafel. Liedjes van toen en nu in een nieuw, akoestisch jasje!


za 18.30 uur
Locatie: vijverpodium

   RESET ❗️


Popkoor RESET❗️Bestaat uit 15 enthousiaste leden die na een lange lockdown het weer fantastisch vinden om te zingen / optreden.


za 13.30 uur
Locatie: Vijverpodium

   Rewinders


Een 4 mans-formatie uit de regio met aanstekelijke feelgood muziek. Ze staan bekend om hun warme sound.


za 15.00
Locatie: veldpodium

   Rits


Singer/songwriter Rits komt uit Dieren en speelt indiepop/alternatieve rock. In het voorjaar van 2021 is zijn eerste album uitgekomen met acht eigen nummers. Het Carolina Festival is de première van zijn album.


za 22.30 uur
Locatie: vijverpodium

   The Outbound Scallywag Carnival


The Outbound Scallywag Carnival, of kort gezegd The OSC brengt Amerikaanse Roots muziek ten gehore. Als je ze al in een hokje wil plaatsen komen de termen Bluegrass & Old School Country het meest tot zijn recht. Gitaar, mandoline, banjo, contra bas, meerstemmige zang en een hoge dosis enthousiasme verzamelen zich om 1 microfoon.


za 21.00 uur
Locatie: veldpodium

   Three Guys Named Joe


Een bas, een gitaar en een cajon, meer heb je eigenlijk niet nodig. En drie prachtige stemmen natuurlijk. En mooie nummers, muzikaliteit, talent, lol en liefde voor de muziek. De three guys spelen met volle overgave, zolang het maar 100% Joe is.


za 21.30 uur
Locatie: vijverpodium

   Tinka Gerritsen


Tinka verovert de harten van haar luisteraars en weet je te raken met haar gevoelige en emotionele covers en eigen liedjes. Nieuwsgierig? Kom een kijkje nemen!


za 15.30
Locatie: Vijverpodium

   Yara Beeks


De Doetinchemse Countryzangeres Yara Beeks is nog erg jong maar heeft al veel ervaring opgedaan in de muziek. Met haar gitaar brengt ze zowel eigen werk als covers ter gehore. Als singer-songwriter schrijft Yara over algemene dingen uit haar leven.

vr 20.00 uur
za 16.30
Locatie: vijverpodium

Design door Jeroen Sprangers ontwerpt | Website door Brendy Bosveld DigiConcept | Hosting mogelijk gemaakt door DigiState