Programma 30 en 31 augustus 2019

   Boogie Nights


Funky disco Band BOOGIE NIGHTS die hun mannetje (met twee vrouwtjes) weer staan op het podium BOOGIE NIGHTS is niet zomaar een band. Als je het voor elkaar krijgt om met 10 muzikanten een weg in te slaan waarin iedereen aan zijn trekken komt ben je als band goed bezig. Dat is te zien en te horen als ze op het podium staan. Met een zang van 3 en blazerssectie van 3 in combi met 4 geweldige gedreven muzikanten spelen ze disco, soul, funk, pop, kortom dansbare nummers met eigen sausje......

vr 23.00 uur
Locatie: veldpodium

   Bram Boender


Bram behoeft natuurlijk weinig introductie. Dit multi-talent ontwikkelt zich meer en meer met steeds meer een eigen stijl. Met zijn warme stemgeluid zal hij het publiek zeker niet onberoerd laten!


za 16.00 uur
Locatie: veldpodium

   Cecile Buteau


Cécile Buteau is een soul singer-songwriter. Ze word begeleid door haar gitarist Jadi samen maken ze soul muziek met afrobeats invloeden. Laat u meevoeren op een muzieksafari langs zwoele zomeravonden en geniet van de sublieme zang en het prachtige gitaarspel.


za 18.30 uur
Locatie: vijverpodium

   Dierens Harmonie Orkest (DHO)


Het Dierens Harmonie Orkest (DHO) is een gezellige muziekvereniging waar jong en oud gezamenlijk op niveau muziek maken in een van de drie orkesten. DHO zal u op verschillende manieren verrassen op de vrijdag én zaterdag.

vr tijdens de pubquiz
za doorlopend
Locatie: veld, kinderveld

   Femke Hermans


Naast een singer-songwriter is Femke ook actrice en presentatrice. Ze ademt creativiteit in en blaast dit op verschillende disciplines in haar hele leven uit. Met haar pure, open uitstraling en stem laat ze het publiek letterlijk even stilstaan bij wie ze diep vanbinnen zijn. Haar combinatie van singer-songwriter, pop en countrymuziek op gitaar en piano maakt dat ze vaak wordt vergeleken met Ilse de Lange.


za 20.30
Locatie: vijverpodium

   Four turning five


Het begint allemaal met de liefde voor muziek. De inspiratie voor wat we gaan spelen ontstaat meestal aan de keukentafel. We spelen liedjes van toen en nu en maken er onze eigen, akoestische, versies van. Four turning Five neemt je mee van Zoutelande naar het Carolinafestival. Een succesvolle reprise van vorig jaar.


za 13.30 uur (vijverpodium) en 17.45 uur (veldpodium)
Locatie: vijverpodium en veldpodium

   Hoogpolig Genoegen


Driestemmig a capella zang in een “theatraal jasje” Speciaal voor het Carolina Festival hebben wij 2 mini voorstellingen gemaakt van beiden ongeveer een kwartier per voorstelling. In de tijd tussen de voorstellingen door zullen wij te vinden zijn bij de ingang om mensen drie stemmig en theatraal te verwelkomen!


za doorlopend
Locatie: vijverpodium en hele terrein

   Iris Penning


Iris Penning maakt poëtische pop. Ze stond al meer dan duizend keer op de planken: in Paradiso, op Oerol en poppodia in heel Nederland en België. Ze deelde het podium met Spinvis en bracht 2 platen uit die lovend werden ontvangen. Droom samen met ons weg bij de loepzuivere, warme stem van Iris.


za 19.30 uur
Locatie: vijverpodium

   Jackson's Cage


Jackson's Cage is een Nederlandse band met een herkenbare Hammond sound in hun repertoire. Het 5-tal uit het oosten van Brabant laat zich inspireren door bands als DeWolff, The Doors en Pink Floyd. De heren speelden met hun smoky-sweet orgelrock al op radio Veronica en wonnen de publieksprijs bij de Nijmeegse bandwedstrijd Kaf & Koren en stonden in het voorprogramma van The Golden Earring.


za 18.45
Locatie: veldpodium

   Klezmer duo Erik en Michiel


De Jiddische benaming klezmer vindt zijn oorsprong in twee Oud Hebreeuwse woorden: kley (werktuig) en zemer (musiceren). Het woord klezmer werd oorspronkelijk gebruikt als aanduiding voor een muzikant die de instrumentale bruiloftsmuziek speelde. Pas vanaf de heropleving van het muziekgenre eind jaren 1970 werd "klezmer" de benaming voor de muziekstijl. Erik en Michiel spelen deze muziekstijl gecombineerd met Wereldmuziek op klarinet en accordeon.


za tussen 17.00 en 19.00
Locatie: hele terrein

   Mama Juke


Authenticiteit is het kenmerk van de Gelderse band Mama Juke. Een gecontroleerde sound, van klein tot bombastisch, tintje klassiek tot muziek van de laatste generaties, Mama Juke brengt alles bij elkaar.


za 20.00
Locatie: veldpodium

   Mano


Mano is een 21-jarige popartiest die Nederlands en Engelstalige covers en eigen nummers zingt. Zijn passie voor zingen was al vrij snel duidelijk. Reeds op tweejarige leeftijd beklom Mano de salontafel, om deze als podium te gebruiken en zijn liedjes ten gehore te brengen. Komende uit een zeer muzikale familie, groeide Mano al zingend op met zijn vader op de gitaar. Op twaalf jarige leeftijd, stuurde Mano zijn eerste zelfgeschreven liedje 'Ga niet meer weg' op, naar het Avro Junior Songfestival.


za 22.30
Locatie: vijverpodium

   Marise


Marise (17) is een Singer/songwriter. Ze schrijft Nederlandse liedjes en begeleid zichzelf op piano en gitaar. Afgelopen juni heeft zij Kunstbende gewonnen in de categorie muziek. Ze mag in augustus optreden op Lowlands en volgend jaar op het festival "Mañana Mañana" in Vorden. Afgelopen maart heeft ze haar eerste EP uitgebracht: "Lief, ik vind je zacht".


za 21.30
Locatie: vijverpodium

   Move Your Mind


De Dierense / Doesburgse band Move Your Mind is volop in muzikale beweging en zorgt voor daverende optredens met rock-, blues-, soul- en nederpop covers. De band speelt in kleine zalen en grotere festivals en verzorgt ook akoestische optredens. Met een eigen licht- en geluidsinstallatie wordt een show neergezet die staat als een huis. Move Your Mind bruist en de band heeft er zin in.


za 23.00 uur
Locatie: veldpodium

   NBDY KNWS


NBDY KNWS (uitgesproken Nobody Knows) is een akoestische pop band uit Arnhem. De band bestaat uit vijf vocalisten: Sara van Arkel, Cecile Leeuwenburgh, N’Dea Smit, Kaheke van de Pas en Meike Bonnemaijers, tevens ook de gitariste. Momenteel volgen zij allemaal een muziekopleiding in Arnhem. Zo hebben zij elkaar leren kennen en is de band ontstaan. Vijf meiden met verschillende muzikale achtergronden. Ieder een eigen geluid en stijl die daarbij past. samenbrengen zij een divers en warm klinkend geluid.


za 14.30
Locatie: vijverpodium

   Noa Verdoni


Noa Verdoni was dit jaar de terechte winnares van The Voice of Het Rhedens. Met haar Italiaanse roots en warme stemgeluid zingt ze pop repertoire en Italiaanse hits.


za 17.00
Locatie: veldpodium

   Rhedelijke Oldies Hits Band


Rhedelijk Cultureel is een stichting die lessen en projecten in muziek, theater en dans in de gemeente Rheden en omgeving aanbiedt aan jong en oud. Een aantal docenten en zangleerlingen zal semi-akoestische hits uit de jaren 60,70 en 80 ten gehore brengen. Van Redelijk oud dus naar redelijk jong!


za 14.00
Locatie: veldpodium

   Sound of the Week


Funky soul with love;. Lekker afwisselend én groovy! Sfeermakers op diverse feesten, lekkere dansbare muziek, maar ook gewoon leuk om naar te luisteren én te kijken. Vijf jonge muzikanten die je meenemen op een reis door muziek van toen en nu. Van Toto tot Stevie Wonder, van John Mayor tot Lianne La Havas, maar ook Nederlandstalig zit in het repertoire!


za 13.00
Locatie: veldpodium

   South Park


Speciaal voor deze gelegenheid samengestelde band met uitsluitend muzikanten uit Dieren Zuid. Angela Vos-zang, Albert Lichtenberg-gitaar, Rens van der Veen-drums, Hans Koeman-bas, Jeffrey Vesterink-gitaar. Nummers van Alanis Morissette, Melissa Etheridge, Sass Jordan, Guns n Roses, Nirvana, Anouk, Skunk Anansie e.a.


za 22.00 uur
Locatie: veldpodium

   The Outbound Scallywag Carnival


The Outbound Scallywag Carnival, of kort gezegd The OSC brengt Amerikaanse Roots muziek ten gehore. Als je ze al in een hokje wil plaatsen komen naast een hoge dosis enthousiasme de termen Blue Grass & Old School Country het meest tot zijn recht. Honky tonk your ass off with the OSC!!!


za 21.00
Locatie: veldpodium

   Vera Baldé


Vera is pas 22 jaar en maakt catchy songs die voortkomen uit een combinatie van indiepop, een warme stem en een hoofd vol gedachten. Indie(pop)komt van het Engelse woord independent, wat onafhankelijk betekent. Dat laatste bewijst Vera met haar originele songs.


za 16.15 uur
Locatie: vijverpodium

Design door Jeroen Sprangers ontwerpt | Website door Brendy Bosveld DigiConcept | Hosting mogelijk gemaakt door DigiState