Programma 30 en 31 augustus 2019

   Bewust 4 you Holistische massage


Wat Marleen Hemink het liefste doet, is mensen begeleiden in hun bewustwordingsproces. Het geven van een massage is een hele mooie manier om een bewustwordingsproces in werking te zetten. Holistische komt van het Griekse woord “holos”, wat “volkomen” betekend. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning. De Holistische massage is een samenstelling van de meest goed werkende elementen uit verschillende massagetechnieken en kan slechts door zeer ervaren massage specialisten worden uitgevoerd.


za doorlopend
Locatie: veld

   Danstheatergroep Aard - Voorstelling: Vleug


Danstheatergroep Aard is een bijzonder gezelschap waarin dansers tussen de 7 en 50 jaar met elkaar verbonden worden door contactimprovisatie en gelijkwaardigheid. Dit bijzondere gezelschap is een absolute aanrader!


za 13.45/15.15/16.45
Locatie: theaterveld

   Herman &Jur


Altijd willen weten hoe zo’n goocheltruc werkt. Waar is het balletje van balletje balletje? Hoe komt dat konijn uit die hoed en waar toveren die mannen toch die bloemen vandaan? Het publiek mag het allemaal aanschouwen en proberen te ontrafelen tijdens de act van Herman & Jur en hun klassieke goochelshow.


za doorlopend

   Hoepeldanser


Als het donker wordt op zaterdagavond komt Silke met haar lichtgevende hoelahoep duizelingwekkend ronddraaien. Geloof het of niet, u ziet geen sterretjes maar een hoepel die zijn toeren draait.


za 22.00 uur
Locatie: voor het veldpodium

   Kinderyoga Dieren


Yoga is voor jong en oud een prettige manier om lekker in je vel te komen. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af om in balans te blijven. Maar samen met je ouders in balans zijn is natuurlijk nog leuker. Tijdens de kinderyogalessen worden op een speelse manier de klassieke yogahoudingen aangeleerd. Tijdens het festival kunnen vaders en moeders samen met hun kinderen ontdekken hoe Yoga werkt voor jong en oud.


za doorlopend
Locatie: veld

   Pub Quiz


Op vrijdag avond starten we met een pubquiz! Het Dierens Harmonie Orkest verzorgt samen met de organisatie van het Carolina Festival een fantastisch muzikale pupquiz met filmmuziek! Wil je hieraan deelnemen, geef je dan snel op! De tafels hiervoor zijn beperkt. Klik hier om je aan te melden

vr 19.30
Locatie: Veld

Design door Jeroen Sprangers ontwerpt | Website door Brendy Bosveld DigiConcept | Hosting mogelijk gemaakt door DigiState